Verhuizen van of naar Eindhoven? We staan voor u klaar!
Professionele verhuizer in Eindhoven
Vrijblijvende offerte op maat
Complete verhuisservice van a tot z

Verhuisbedrijf Eindhoven

JL-Verhuizingen is als verhuisbedrijf actief in Eindhoven en zorgt ervoor dat u snel en zonder zorgen verhuist van, naar of binnen Eindhoven. We verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en zijn zeer ervaren in binnenlandse en internationale verhuizingen. Met onze ruime ervaring, de beste apparatuur en kennis van het vak verhuizen we uw persoonlijke spullen veilig en snel naar de nieuwe locatie. Bovendien kunt u gebruik maken van onze tijdelijke of langdurige inboedelopslag wanneer dit nodig is.

Offerte aanvragen 040 - 248 71 21

 • Professionele verhuizer met ruime ervaring
 • 7 dagen per week verhuizen van of naar Eindhoven, ook in het weekend
 • Complete verhuisservice: ook de- en montage en in- en uitpakservice
 • Extreem veilig transport
 • Tijdelijke of langdurige opslagruimte beschikbaar in Eindhoven
 • Vrijblijvende offerte op maat

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Eindhoven of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via 040 - 24 871 21 of info@jl-verhuizingen.nl.

Professionele verhuizers Eindhoven

Bij JL-Verhuizingen profiteert u van onze complete verhuisservice van of naar Eindhoven. Dit houdt in dat onze professionele verhuizers zorgen voor voldoende verhuisdozen, indien gewenst uw inboedel inpakken in dozen, al uw grotere goederen veilig en beschermd inpakken, vervoeren naar uw nieuwe bestemming en vervolgens zorgvuldig uitpakken. Ook zeer breekbare goederen zoals glazen meubels, muziekinstrumenten en lijsten (schilderijen of fotolijsten) zijn in goede handen bij onze professionele verhuizers in Eindhoven. We gebruiken hiervoor extra beschermend verpakkingsmateriaal en gaan uiteraard zeer voorzichtig met uw inboedel om, waardoor u bent verzekerd van veilig transport.

In sommige gevallen sluiten de verkoop van uw woning en de koop van uw nieuwe woning niet goed op elkaar aan. In dat geval bieden we u ook de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode op te slaan in een van onze opslagruimtes.

Verhuisbedrijf Eindhoven: voordelen

Onze professionele verhuizers in Eindhoven zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en vlekkeloos verloopt, waardoor u tijd heeft om u te concentreren op andere zaken rondom de verhuizing. Het inschakelen van ervaren verhuizers van JL-Verhuizingen brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

 • De verhuizing wordt voor u verzorgd
 • Bespaart kostbare tijd
 • Verzekerd tegen schade
 • Verhuizen in het weekend
 • Alle verhuishulpmiddelen ter beschikking, zoals meubelhondjes, verhuisdekens en een verhuislift

Onze verhuisdiensten in Eindhoven

U kunt bij JL-Verhuizingen terecht voor alle mogelijke transport- en verhuisdiensten. Bij onze verhuizers staat de veiligheid van uw spullen altijd voorop. We vervoeren uw inboedel met de uiterste zorg en ook met onze opslagdiensten bent u verzekerd van de beste beveiliging. Bovendien zijn we zeer ervaren in pianovervoer: uw instrument is bij ons altijd in goede handen.

Particulier verhuizen in Einderhoven

Gaat u verhuizen uit Eindhoven of komt u er juist wonen? Dan wilt u rekenen op een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Eindhoven. JL-Verhuizingen is gevestigd in Eindhoven en neemt u graag uw verhuizing uit handen. Onze experts zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en brengen uw eigendommen veilig naar uw nieuwe locatie. Vervolgens pakken we uw spullen weer uit op de plaats van uw bestemming. We kunnen uw verhuizing van begin tot eind zorgvuldig regelen.

Internationale verhuizingen

We zijn er ook voor u als u vanuit het buitenland in Eindhoven komt wonen, of als u juist naar het buitenland verhuist vanuit Eindhoven. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken. Onze experts zorgen er daarom graag voor dat uw verhuizing volledig op rolletjes loopt. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken. Door onze efficiënte werkwijze bent u snel en succesvol gevestigd op uw nieuwe plek.

Bedrijfsverhuizing Eindhoven

Een goede planning staat ook bij een bedrijfsverhuizing voorop: het is van essentieel belang dat alles soepel verloopt en de werkzaamheden zo min mogelijk stil komen te liggen. Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfs- en projectverhuizingen beschikken we over de juiste kennis en materialen om uw bedrijf efficiënt te verhuizen van of naar Eindhoven.

Inboedelopslag Eindhoven

Wilt u uw spullen tijdelijk of voor langere tijd veilig opslaan? Bij JL-Verhuizingen regelen we ook de opslag van uw inboedel. Onze geconditioneerde opslag houdt uw meubels in de beste staat. We halen de spullen bij u thuis op, zodat u ze niet eens langs hoeft te brengen.

Interieurbouw transport Eindhoven

Naast reguliere verhuizingen en inboedelopslag verzorgt JL-Verhuizingen het transport van interieurbouw projecten in Eindhoven. Met jarenlange ervaring in het vervoeren van maatwerk bedrijfsinterieur zijn we dé aangewezen partner voor interieurbouwers. We zorgen ervoor dat alles veilig vervoerd wordt en zorgvuldig op zijn plek komt te staan.

Verhuizers in Eindhoven en nog veel meer plaatsen

De ervaren verhuizers van JL-Verhuizingen zijn actief in Eindhoven, maar ook daarbuiten. Ons werkgebied strekt zich weids uit in en rond de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Zo bieden we onze complete verhuisservice ook aan in steden als Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en Weert. In alle plaatsen profiteert u van onze standaard voordelen en de scherpste prijs. Onze ervaren verhuizers staan voor u klaar.

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Eindhoven

Als u in Eindhoven komt wonen, is het verstandig om uw verhuizing ruim op tijd door te geven aan de gemeente. Dat kan eenvoudig online of via de post. Het doorgeven van een adreswijziging dient u op zijn vroegst 4 weken van tevoren en uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing door te geven aan de gemeente waar u komt wonen. Voor meer informatie raden we u aan even contact op te nemen met de gemeente zelf.

Vragen? Neem contact op

Voor vragen over ons verhuisbedrijf in Eindhoven, verzoeken we u contact op te nemen via 040 - 24 871 21 of stuur een e-mail naar info@jl-verhuizingen.nl. Ook is het mogelijk om direct een offerte op maat aan te vragen via onderstaande button. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

info@jl-verhuizingen.nl contact

Wat onze klanten zeggen

We laten onze klanten graag aan het woord over onze service.
Fantastisch!

“Ik dacht er eerst over om zelf aan de slag te gaan en een bak te huren, maar gelukkig stak mijn vriendin daar een stokje voor. We hebben alles aan de experts overgelaten en waren snel gesetteld op ons nieuwe stekje.”

- Sabine Bouwmeester uit Woensel (gem. Eindhoven)
Top service!

 “Ik nam de vleugel van mijn neef over en die moesten we verhuizen. Ik las dat JL-verhuizingen ook piano’s en vleugels vervoert. Ze gingen met de grootste zorg om met het instrument. De vleugel kwam heelhuids aan en ze hebben hem heel netjes op zijn plek gezet.”

- Richard van den Brugge uit Eindhoven
Net dat beetje meer

“Vorige maand verhuisd naar Eindhoven. Ik zocht een verhuisbedrijf in de buurt en kwam uit bij JL-verhuizingen. Ik vond het echt top dat het in het weekend niet veel duurder was. Ze bieden net dat beetje meer service. Heel blij met hoe de verhuizing verliep!”

- Gijs Kaspers uit Tongelre (gem. Eindhoven)