Professionele verhuizer in Eindhoven
Vrijblijvende offerte op maat
Verhuisservice van a tot z

Verhuisbedrijf Helmond

Bent u van plan om over enkele maanden, of juist op korte termijn, te verhuizen van of naar de regio Helmond? JL-verhuizingen kent deze regio als geen ander en kan de gehele verhuizing uit handen nemen. Of dit nou een particuliere, zakelijke of zelfs een internationale verhuizing is: het is mogelijk bij JL-verhuizingen.

Een verhuizing in het weekend, doordeweeks in de vroege ochtend, of juist aan het einde van de dag? Bij JL-verhuizingen zijn we flexibel inzetbaar en denken we graag met u mee. Schakel ons in voor uw verhuizing in Helmond en profiteer van:

 1. Een compleet verhuizingsproces, op basis van uw wensen en onze expertise
 2. Verhuizers met jarenlange ervaring in de regio Helmond
 3. Opslagmogelijkheden (zowel kort- als langdurig)
 4. En natuurlijk: uiterste zorg voor uw inboedel

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0344 70 02 41 of info@jl-verhuizingen.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen 0344 70 02 41

Reactietijd: één werkdag.

Verhuizing in de regio Helmond

Tijdens een verhuizing heeft u wel genoeg aan uw hoofd. U heeft dan geen zin in extra stress en druk die er bijkomen door de vele randzaken. Door een verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing, neemt u een groot deel van de druk en werkzaamheden weg. Zo bent u wellicht nog druk bezig met het rondkrijgen van de financiering van uw nieuwe woning of heeft u misschien een eigen onderneming die gewoon open moet blijven. Hoe fijn is het dan om de complete verhuizing uit handen te kunnen geven?

JL-verhuizingen is actief in de regio Helmond. Dit werkgebied omvat ook de volgende plaatsen in de regio:

 • Aarle-Rixtel
 • Beek en Donk
 • Bakel
 • Derp
 • Lieshout
 • Nuenen
 • Gerwen
 • Mierlo
 • Asten
 • Milheeze
 • Someren

Staat uw huidige of nieuwe woonplaats hier niet tussen? Ook dan is het mogelijk om JL-verhuizingen in te schakelen. Als verhuisbedrijf zijn we actief in het zuiden van Nederland.

Wat zeggen klanten?

“Ik dacht er eerst over om zelf aan de slag te gaan en een bak te huren, maar gelukkig stak mijn vriendin daar een stokje voor. We hebben alles aan de experts overgelaten en waren snel gesetteld op ons nieuwe stekje.

- Sabine Bouwmeester, Woensel (gemeente Eindhoven)

Particuliere verhuizingen in Helmond

Verhuizen voor een eerlijke prijs: als verhuisbedrijf hebben we veel ervaring met particuliere verhuizingen in regio Helmond, waardoor we vooraf een reëel en transparante offerte op kunnen stellen. Van verhuizingen met enkele goederen (zoals zware meubels of dure spullen) tot verhuizingen van het complete interieur: alles is mogelijk. U heeft geen omkijken naar randzaken, zoals de eventuele vergunning voor een parkeerplek. Hier zijn wij van op de hoogte, en dit regelen wij.

Zakelijke verhuizingen in Helmond

Een zakelijke verhuizing, ook wel bedrijfsverhuizing, behoeft een andere aanpak dan een particuliere verhuizing. Een strakke planning met tijdschema wordt hier bijvoorbeeld nóg belangrijker en vaak gaat het bij een zakelijke verhuizing – qua omvang - ook om grotere verhuizingen dan bij particuliere verhuizingen. Vraag een offerte aan bij JL-verhuizingen en ontvang binnen één dag een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsverhuizing in en nabij Helmond.

Internationale verhuizingen

Verhuizingen vanuit de regio Helmond naar het buitenland: ook daar heeft JL-verhuizingen ervaring mee. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we waar op moeten letten bij een internationale verhuizing. Denk hierbij aan de wet- en regelgeving in het desbetreffende land. Eventuele extra kosten nemen we gewoon mee in de vrijblijvende offerte die u vooraf ontvangt, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Inboedelopslag van JL-verhuizingen

Op verschillende locaties in het zuiden van Nederland, waaronder Eindhoven, Tilburg en Weert, hebben we beschikking tot een inboedelopslag waar u gebruik van kunt maken. Dit kan van pas komen wanneer uw nieuwe locatie nog niet gereed is. Zelf heeft u 24/7 toegang tot de (geconditioneerde) opslag. Het opslaan van goederen kan een korte periode, of langdurig. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Interieurbouw transport in Helmond

Wist u dat JL-verhuizingen ook kan voorzien in het verhuizen van interieurbouw projecten in de regio Helmond? Met het vervoeren en in- en uithuizen van maatwerk interieur, wat we in samenwerking met de interieurbouwer uitvoeren, hebben wij veel ervaring.

Verhuizen van of naar Helmond met JL-verhuizingen

Om u een beeld te geven van hoe het verhuisproces bij ons verloopt, hebben we de stappen op een rij gezet. Door onze gestroomlijnde processen en korte lijnen, besparen we u een hoop tijd en geld, terwijl u verzekerd bent van een geslaagde verhuizing.

1. Contact

Gaat u verhuizen van of naar Tilburg en zoekt u professionele verhuishulp om de verhuizing soepel te laten verlopen? Neem dan contact met ons op via 040 - 248 71 21 of stuur een e-mail naar info@jl-verhuizingen.nl.

2. Offerte

Vervolgens wordt er een offerte op maat opgesteld, die u binnen één werkdag van ons ontvangt. In de offerte staat helder omschreven wat u van ons kunt verwachten. De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

3. Voorbereiding

Geeft u akkoord op de offerte? Dan wordt de verhuizing meteen ingepland en gaan we aan de slag. De planning en het tijdsschema worden opgesteld en de overige voorbereidingen worden getroffen, zodat we op de dag van de verhuizing alles klaar hebben staan.

4. Verhuizing

De dag van de verhuizing: op het geplande tijdstip staan onze verhuizers bij u op locatie en beginnen we met de verhuizing. De spullen worden ingepakt (indien nodig gedemonteerd) en gereed gemaakt voor de verhuizing. Op de nieuwe locatie wordt alles uitgeladen, uitgepakt en op de juiste plek geplaatst.

Offerte aanvragen 0344 70 02 41

Als verhuisbedrijf niet alleen in Helmond, maar ook in vele andere locaties. Ons werkgebied omvat in principe heel Zuid-Nederland. Hierbij kunt u, naast Helmond, ook denken aan de steden Eindhoven, Arnhem, Weert, Den Bosch, Nijmegen en Tilburg. Het maakt voor ons geen verschil of de verhuizing in Helmond of in een andere stad plaatsvindt. De werkwijze blijft hetzelfde en wordt uitgevoerd door dezelfde verhuizers. 

Breng de gemeente Helmond tijdig op de hoogte van uw verhuizing

Het wordt snel vergeten: een verhuizing doorgeven bij de gemeente. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Voor de gemeente Helmond is het zo dat u altijd de verhuizing door moet geven; ook als u al in de gemeente woont en daar na de verhuizing blijft wonen. Ook wanneer u naar het buitenland verhuist of vanuit het buitenland naar de gemeente Helmond komt, dient u dit aan te geven. Het doorgeven van een verhuizing kan via de website van de gemeente, waar u online via DigiD de verhuizing door kunt geven.

Contact opnemen met JL-verhuizingen

Zit u met onbeantwoorde vragen rondom uw verhuizing van of naar Helmond? Via het telefoonnummer 0344 70 02 41 of het e-mailadres info@jl-verhuizingen.nl komt u meteen in contact met een van onze werknemers. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via de knop hieronder. Deze ontvangt u binnen één werkdag.

info@jl-verhuizingen.nl contact