Wat onze klanten zeggen

We laten onze klanten graag aan het woord over onze service.
Fantastisch!

“Ik dacht er eerst over om zelf aan de slag te gaan en een bak te huren, maar gelukkig stak mijn vriendin daar een stokje voor. We hebben alles aan de experts overgelaten en waren snel gesetteld op ons nieuwe stekje.”

- Sabine Bouwmeester uit Woensel (gem. Eindhoven)
Top service!

 “Ik nam de vleugel van mijn neef over en die moesten we verhuizen. Ik las dat JL-verhuizingen ook piano’s en vleugels vervoert. Ze gingen met de grootste zorg om met het instrument. De vleugel kwam heelhuids aan en ze hebben hem heel netjes op zijn plek gezet.”

- Richard van den Brugge uit Eindhoven
Net dat beetje meer

“Vorige maand verhuisd naar Eindhoven. Ik zocht een verhuisbedrijf in de buurt en kwam uit bij JL-verhuizingen. Ik vond het echt top dat het in het weekend niet veel duurder was. Ze bieden net dat beetje meer service. Heel blij met hoe de verhuizing verliep!”

- Gijs Kaspers uit Tongelre (gem. Eindhoven)
Snelle verhuizing!

“We hadden onze verhuizing voornamelijk in het weekend gepland vanwege de drukte door werk doordeweeks. Ik had bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd en JL was gewoon de goedkoopste en ze hebben top werk geleverd. Niks op aan te merken!"

- Jac Pisters uit Den Bosch
Een echte aanrader!

“We waren verbaasd over de snelheid van onze verhuizing. Alles was geregeld en we konden gewoon niet geloven dat we dezelfde nacht al in ons nieuwe huis konden slapen!! Top service!”

- Matté Houben uit Maastricht
Geweldige service!

“Ik ging bij mijn ouders het huis uit en had keiveel spullen te sjouwen. Van vrienden hoorde ik dat ze over JL-verhuizingen erg tevreden waren. Mijn verhuizing is inderdaad ook top verlopen. Super bedankt.”

- Theresa van Dongen uit Tilburg