Bedrijfsverhuizing van a tot z verzorgd door JL-verhuizingen.
Compleet verzorgde verhuizingen voor bedrijven en instellingen
Strakke planning met tijdsschema
Gratis vrijblijvende offerte

Bedrijfsverhuizing

Voor een compleet verzorgde bedrijfsverhuizing neemt u contact op met specialist JL-verhuizingen.
We verhuizen de inboedel van uw bedrijf, kantoor of instelling volledig schadevrij en compleet op maat, zodat uw bedrijf weer snel operationeel is.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van uw bedrijfsverhuizing of neem contact met ons op om de verhuizing door te spreken met een specialist.

Verhuizen voor bedrijven

Een goede planning is het halve werk als het gaat om een bedrijfsverhuizing. Dankzij onze jarenlange ervaring met bedrijfs- en projectverhuizingen hebben we alle kennis en materialen in huis om alles soepel te laten verlopen. Samen met u maken we een plan met een tijdsschema, zodat de dagelijkse werkzaamheden zo veel mogelijk ongestoord door kunnen gaan.

Uw bedrijfsverhuizing stap voor stap

1. Contact
Heeft u binnenkort een bedrijfsverhuizing? Neem dan gerust contact op met ons op. Het maakt niet uit waar uw bedrijf naartoe verhuist. We zijn u graag van dienst in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen.

2. Planning
Met jarenlange ervaring op zak weten we exact wat er nodig is op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Op basis van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte op. U weet dus altijd waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

3.Inpakken & verhuizen
Onze verhuizers staan op de afgesproken plaats en tijd bij uw bedrijf op de stoep. We laden alle spullen zorgvuldig in en vervoeren alles naar uw nieuwe bedrijfslocatie. Indien nodig demonteren we zware meubels voor u om het vervoeren gemakkelijker te maken.

4.Uitpakken & inrichten
Eenmaal op uw nieuwe locatie aangekomen laden we alle spullen weer voor u uit. Desgewenst monteren we bureaus en andere zware spullen bij u op locatie, zodat de nieuwe werkplek weer operationeel is zodra onze verhuizers weer vertrekken.
 

JL-verhuizingen: de allround verhuizer

Niet alleen wat betreft een bedrijfsverhuizing is JL-verhuizingen dé expert, we blinken uit in diverse verhuisdiensten. Denk hierbij aan:

Neem contact op

Meer informatie nodig over de bedrijfsverhuizingen die wij uitvoeren? Neem dan contact op door gebruik te maken van de onderstaande knoppen. Spreek uw wensen gerust door met een van onze specialisten.

info@jl-verhuizingen.nl contact