Verhuizen van of naar Veldhoven? We staan voor u klaar!

Verhuisbedrijf Veldhoven

Heeft u een verhuisbedrijf in Veldhoven nodig? Dan helpt JL-verhuizingen graag een handje mee. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bent u zeker dat al uw goederen in goede handen zijn. Wij verzorgen uw volledige verhuizing van of naar de omgeving van Veldhoven. Dit omvat het opslaan van goederen, het voorzien van verpakkingsmateriaal, het demonteren van meubels, en nog veel meer. Zo hoeft u zich nergens nog zorgen over te maken. Als u kiest voor JL-verhuizingen, Profiteert u van meerdere voordelen:

  • Professioneel verhuisbedrijf in en omtrent Veldhoven
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Opslagruimtes beschikbaar
  • Beveiligd en verzekerd vervoer
  • Vriendelijke klantenservice

Kies voor een ervaren verhuisbedrijf in Veldhoven

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. U dient onder andere uw meubels te demonteren, verpakken, vervoeren en opnieuw in elkaar te steken. Dit zijn vermoeiende klusjes en het neemt veel tijd in beslag. Om nog niet te spreken over de stress die het met zich meebrengt. Bespaar veel tijd en stress met JL-Verhuizingen.

Professionele verhuizers

Doordat u het werk in handen legt van professionals is uw pand en inboedel in goede handen.  We verpakken uw spullen zorgvuldig en uw inboedel is zowel in handen van onze verhuizers als in de verhuiswagen verzekerd.

JL-Verhuizingen is een compleet verhuisbedrijf in Veldhoven. Maak gebruik van onze aanvullende diensten:

  • Goederen opslaan in Veldhoven
  • Verhuislift huren
  • Meubels (de)monteren
  • Verpakkingsmateriaal voorzien

Verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Veldhoven voor uw bedrijf? Ook dan kunt u bij JL-verhuizingen terecht. Wij verzorgen namelijk zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen. Dit omvat de complete verhuizing: het in- en uitladen van uw goederen, het vervoer van of naar Veldhoven en het voorzien van beschermend verpakkingsmateriaal en verhuisdozen indien nodig. Daarnaast kunt u bij ons een verhuislift huren en uw goederen opslaan.

Verhuizingen buiten Veldhoven

Naast verhuizingen van en naar Veldhoven, kunt u bij ons ook terecht voor verhuizingen naar Tillburg, Den Bosch, Venray en meer. Wij doen tevens interne en internationale verhuizingen. Contacteer ons gerust u vragen heeft over ons verhuisbedrijf in Veldhoven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u verhuizen van of naar Veldhoven en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

info@jl-verhuizingen.nl contact