Verhuisservice van A tot Z
Ervaren verhuizers in Arnhem
Particulier, zakelijk en internationaal

Verhuisbedrijf Arnhem

Wanneer u gaat verhuizen van of naar Arnhem, heeft u een verhuisbedrijf in Arnhem nodig om uw persoonlijke goederen veilig te verhuizen en u te ontlasten. We bieden de complete verhuisservice aan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het inpakken, transporteren en uitladen van uw goederen. JL-verhuizingen werkt uitsluitend met professionele verhuizers, waardoor u bent verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak. We laden uw goederen met zorg in en voorzien ze van extra beveiligingsmateriaal om te voorkomen dat uw meubels en andere persoonlijke eigendommen beschadigen tijdens het transport. Met de ervaren verhuizers van JL-verhuizingen weet u zeker dat de verhuizing van of naar Arnhem soepel en stressvrij verloopt. Bij JL-verhuizingen profiteert u van grote voordelen:

 • Professionele verhuizers
 • Grote en kleine verhuizingen in Arnhem
 • Zowel in- als uitpakken van uw goederen
 • Tijdelijke of langdurige inboedelopslag
 • Beveiligd transport van uw goederen
 • Persoonlijke benadering

Heeft u een vraag over ons verhuisbedrijf in Arnhem of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verhuizing? Neem dan contact met ons op via 026 20 22 990 of info@jl-verhuizingen.nl. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande button. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

 

Ervaren verhuizers in Arnhem

Bij JL-verhuizingen maken we geen gebruik van studenten, maar werken we uitsluitend met professionele verhuizers. Onze verhuizers hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhuizen van complexe of zeer breekbare goederen, zoals grote muziekinstrumenten en televisie- en computerschermen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, we verzorgen de gehele verhuizing. We leveren verhuisdozen, verpakken alle goederen veilig en transporteren alles naar de gewenste bestemming. Ook wanneer uw nieuwe woning nog niet klaar is, verzorgen we de inboedelopslag in Arnhem.

 

Verhuisbedrijf Arnhem: de voordelen

JL-verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem en zorgt ervoor dat iedere verhuizing soepel verloopt. Het inschakelen van onze ervaren verhuizers in Arnhem heeft verschillende grote voordelen:

 • Vermindert stress
 • Zeer scherpe tarieven
 • Extreem veilig transport van goederen
 • Verhuizen in het weekend
 • Persoonlijke benadering

Particulier verhuizen

Gaat verhuizen uit of naar Arnhem? Bij JL-verhuizingen bent u verzekerd van betrouwbare verhuizers voor een eerlijke prijs. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in zowel zakelijke- als particuliere verhuizingen. We bieden een complete verhuisservice in Arnhem aan, waardoor de verhuizing stressvrij en soepel verloopt. Daarnaast is het mogelijk om slechts enkele goederen, zoals zware meubels, te transporteren naar uw nieuwe bestemming.

Zakelijk verhuizen

Een bedrijfsverhuizing van of naar Arnhem kan voor veel stress zorgen. Het is van groot belang dat de werkzaamheden niet stil komen te liggen en dat uw werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. We zijn gespecialiseerd in het verhuizen van kantoorinrichtingen en verhuizen alle meubels en kantoorartikelen zeer snel en veilig naar het nieuwe kantoor.

Inboedelopslag Arnhem

Naast complete verhuizingen, verzorgen we de inboedelopslag in Arnhem. Wel zo handig, wanneer u niet direct kunt intrekken in uw nieuwe woning of kantoorpand. We beschikken over een grote hoeveelheid geconditioneerde opslagruimtes in Arnhem en de nabije omgeving. Onze opslagruimtes zorgen ervoor dat uw meubels in topconditie blijven en zijn zowel tijdelijk als langdurig beschikbaar.

Verhuizen naar buitenland

Ook verzorgen we internationale verhuizingen van Arnhem naar het buitenland of vanuit het buitenland naar Arnhem. Een internationale verhuizing is complexer dan een regionale verhuizing, waardoor u veel profijt heeft van alle kennis en kunde van onze ervaren verhuizers. We verzorgen het gehele verhuisproces en zorgen ervoor dat uw goederen veilig in Arnhem of het buitenland aankomen. Bij JL-verhuizingen hoeft u zich geen zorgen te maken over het inpakken, transport en uitpakken van uw persoonlijke bezittingen. We regelen alles voor u.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten in Arnhem of wilt u direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Neem dan contact met ons op via 026 20 22 990 of vraag direct een offerte aan. We denken graag met u mee en voorzien u van alle benodigdheden om uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Nadat u een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

info@jl-verhuizingen.nl contact