Particulier, bedrijven en internationaal
Offerte op maat binnen 1 werkdag
Complete verhuisservice

Verhuisbedrijf Venray

Een verhuizing kost u veel tijd en moeite. JL-verhuizingen voorkomt dit graag door de verhuizing voor u te regelen. De medewerkers van JL-Verhuizingen ontzorgen u graag en nemen de verhuizing graag uit handen. Wanneer u verhuist vanuit of naar Venray, nemen we u het gehele verhuisproces uit handen. Wilt u liever niet zelf inpakken en uw meubels (de)monteren? Ook dat doen onze verhuizers graag voor u! Dit betekent dat we al uw bezittingen met grote zorg inpakken en ze beschermd en schadeloos naar uw nieuwe locatie vervoeren. U kiest voor onze verhuisservice in Venray, omdat we:

 • Verhuizers met veel ervaring hebben
 • Uw inboedel veilig en beschermd inpakken
 • Opslagmogelijkheid in Venray hebben voor korte of lange tijd
 • Uw verhuizing van begin tot eind verzorgen
 • Ook gespecialiseerd zijn in bedrijfsverhuizingen
 • Uiteraard goed verzekerd zijn voor het geval er onverhoopt toch iets gebeurt 

Maak gebruik van onze verhuisservice in Venray en vraag een offerte aan. Tijdens onze afspraak stellen we direct een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u direct weet op welke kosten u kunt rekenen. Voor vragen neemt u contact op via 0478 70 05 61 of via info@jl-verhuizingen.nl.

Offerte aanvragen 0478 70 05 61

Complete verhuisservice in Venray

Als u kiest voor onze verhuisservice, verloopt uw verhuizing in Venray soepel en geheel naar wens. Onze verhuisprofessionals zijn ervaren en zorgen ervoor dat u de minst mogelijke verhuisstress ervaart. We verzorgen namelijk de complete verhuizing, waarbij we uw spullen met ons eigen transportvervoer ophalen, veilig vervoeren en direct uitladen op de nieuwe bestemming. En zelfs dan zit ons werk er nog niet op, want na het uitladen pakken we uw inboedel uit en zetten alles op de gewenste plaats. We verzorgen uw verhuizing met een van onze eigen verhuiswagens, gaan zorgvuldig om met zowel uw inboedel als uw woning en pakken uw inboedel dusdanig in dat deze ook niet beschadigd tijdens het transport. Tijdens het uitladen op de nieuwe bestemming verwijderen we de gebruikte bescherming en plaatsen onze ervaren verhuizers uw inboedel op de door u gewenste plaatst in uw huis. Mocht u ook de verhuisdozen uitgepakt willen hebben, dan verzorgen onze verhuizers dit ook graag voor u. Indien uw nieuwe bestemming nog niet gereed is tijdens de verhuizing, bieden we de optie voor u om (een deel van) uw inboedel veilig op te slaan in een van onze opslagruimtes.

Wat zijn uw voordelen?

Door onze ruime ervaring weten we precies wat de behoeften van klanten zijn bij het verhuizen. Wanneer u kiest voor ons verhuisbedrijf in Venray, ervaart u deze voordelen:

 • Verhuisservice doordeweeks én in het weekend
 • Verhuizen met ervaren verhuizers
 • Lossen op 7,5 meter hoogte in Venray? Alleen mogelijk bij JL-verhuizingen!
 • Binnen één werkdag staat uw offerte klaar
 • Internationale verhuizingen vanuit of naar Venray

Uw particuliere verhuizing

JL-verhuizingen neemt uw zware werkzaamheden graag uit handen. Wanneer u naar of vanuit Venray verhuist, zorgen we ervoor dat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden. Onze ervaren verhuisexperts weten precies hoe ze te werk moeten gaan voor een snelle en efficiënte verhuizing in Venray. Voor uw particuliere verhuizing stellen we van tevoren een offerte op die voldoet aan al uw wensen. Op basis van uw oude en nieuwe bestemming zorgen we voor de snelste aanpak wat betreft het soort transportvervoer, verhuishulpmiddelen en parkeren. Zo voorkomen we verrassingen tijdens het verhuizen.

Bedrijfsverhuizing vanuit of naar Venray

Bedrijfsverhuizingen zijn complex en tijdrovend. JL-verhuizingen is gespecialiseerd in het op snelle wijze verhuizen van uw organisatie, waardoor we optimaal behoud van uw kostbare tijd waarborgen. Bij uw offerteaanvraag denken we gelijk mee over de beste aanpak van uw bedrijfsverhuizing vanuit of naar Venray. Zo stellen we een plan op om de juiste mensen op de juiste plaats te positioneren voor een efficiënt en prettig verloop van de verhuizing. Uw vrijblijvende offerte ontvangt u binnen één werkdag.

Internationale verhuisservice Venray

JL-Verhuizingen is eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van uw verhuizing naar het buitenland.

Door jaren ervaring weten we welke dingen hierbij komen kijken en voorzien we u graag van een internationale verhuizing met zo min mogelijk stress. Onze experts bespreken uw situatie graag om een gedetailleerd plan op te stellen en een compleet uitgewerkte offerte te verstrekken.

Transport interieurbouw in Venray

Naast regulier transport voor verhuizingen, transporteren we maatwerk interieur. Hierbij verzorgen we tevens het inhuizen van uw interieurproducten. We verpakken uw interieur veilig, zodat het in dezelfde staat aankomt op de nieuwe bestemming. Door keuze uit zes verhuiswagens met verschillende formaten en de mogelijkheid tot lossen op 7,5 meter hoogte, beschikken we altijd over de juiste oplossing voor uw interieurbouw transport in Venray.

Uw inboedel, onze zorg

Wanneer uw nieuwe bestemming nog niet gereed is, heeft u de optie om uw inboedel veilig op te slaan in onze opslag. We bieden opslagruimtes aan voor zowel kort als lang gebruik met een grootte van 10 tot 50 m3;. Onze ruimtes nabij Venray zijn goed geconditioneerd en beveiligd met een alarm en camera's, waardoor u bent verzekerd van een veilige opslagruimte voor uw inboedel.

Ons stappenplan

Uw verhuizing verloopt soepel omdat JL-verhuizingen alles voor aanvang van uw verhuizing nauwkeurig bekeken heeft. We brengen alle factoren in kaart die invloed hebben op de verhuizing en zorgen dat overal de juiste materialen en mensen ingezet worden. Zo waarborgen we onze planning en uw wensen.

1. Contact

De eerste stap is het opnemen van contact. JL-verhuizingen is hét verhuisbedrijf van Venray en omstreken. Wanneer u interesse of vragen heeft, neemt u gemakkelijk contact op via 0478 70 05 61 of info@jl-verhuizingen.nl.

2. Offerte binnen één werkdag

Na het eerste contact stellen we op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op. Deze ontvangt u tijdens de afspraak. Zo bent u meteen op de hoogte van de kosten. Bent u akkoord met de offerte? Dan stellen we meteen een plan van aanpak op voor uw verhuizing naar of vanuit Venray.

3. De verhuizing

Geheel volgens de planning staan we op het juiste moment bij u op de stoep om uw spullen in te pakken en gereed te maken voor transport. Dit doen onze ervaren verhuizers veilig en snel, zodat uw inboedel probleemloos en schadevrij wordt vervoerd naar de nieuwe bestemming.

4. Nazorg

Nadat al uw spullen zijn vervoerd, laden we ze uit, halen de bescherming eraf en zetten ze op de gewenste plek. Indien nodig monteren we uw meubels ook. Zo doen we er alles aan om uw nieuwe woning of kantoor naar wens in te richten.

Stel uw nieuwe gemeente op de hoogte

Wanneer u naar Venray verhuist, is het van belang dat u dit doorgeeft aan de gemeente. Dit is niet nodig voor de gemeente waarvandaan u verhuist. Bij het doorgeven dient u uw nieuwe adres uiterlijk vijf dagen na de verhuizing kenbaar te maken aan gemeente Venray. Uw nieuwe adres in Venray kunt u aan de gemeente Venray doorgeven vanaf 4 weken voor uw verhuizing. Voor meer informatie over uw adreswijziging bezoekt u de website van gemeente Venray.

Andere standplaatsen

Naast de vestiging van ons verhuisbedrijf in Venray, staan onze verhuisexperts klaar in andere steden. Zo beschikken we over standplaatsen in steden als Den Bosch, Nijmegen , Tilburg, Arnhem, Weert en Eindhoven.

Contact opnemen

Indien u nog vragen heeft over onze verhuisservice in Venray, neemt u gemakkelijk contact met ons op via 0478 70 05 61 of info@jl-verhuizingen.nl. Ook voor een vrijblijvende offerte contacteert u ons eenvoudig.

info@jl-verhuizingen.nl contact