Verhuisservice van a tot z
Erkende verhuizers
Inboedelopslag

Verhuisbedrijf Hilvarenbeek

Heeft u binnenkort een verhuizing op de agenda staan en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Hilvarenbeek om u hierbij te helpen? Kies dan voor de betrouwbare en efficiënte verhuizers van JL-Verhuizingen. We helpen zowel particulieren als bedrijven met een complete verhuisservice vanuit, naar of binnen Hilvarenbeek. Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. U krijgt al binnen één werkdag reactie van ons.

Offerte aanvragen 040 - 248 71 21

Ervaren verhuisbedrijf in Hilvarenbeek

Kiest u ervoor om uw verhuizing in Hilvarenbeek te laten verzorgen door JL-Verhuizingen. Dan profiteert u van een aantal voordelen: 

 • Van inpakken, tot de- en monteren van uw inboedel, verhuizen, inzet verhuislift en uitpakken.
 • Verhuizen wanneer dat u uitkomt, dus ook in het weekend.
 • De mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze veilige opslagruimtes.
 • Onze ervaren verhuizers staan voor u klaar. Zowel bij grote als kleine verhuizingen.
 • Heeft u speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Ook voor internationale verhuizingen kunt u bij ons terecht.

Stressvrij verhuizen met JL-Verhuizingen

Verhuizen kan in sommige gevallen best een stressvolle situatie zijn. Gelukkig neemt JL-Verhuizingen u deze stress graag uit handen. We verzorgen uw verhuizing van begin tot eind met een professionele en persoonlijke aanpak. Zo kunnen wij uw inboedel voor u inpakken óf zorgen we voor inpakmateriaal als verhuisdozen, inpakpapier en tape. Ook het benodigde materiaal voor de daadwerkelijke verhuizing zoals verhuisdekens, hondjes, etc. wordt door ons meegenomen.

Is uw nieuwe woning nog niet helemaal klaar? Dan verzorgen we tijdelijke inboedelopslag in Hilvarenbeek. Door een goed doordachte planning houden we rekening met het ideale tijdstip van uw verhuizing, maar ook met wegwerkzaamheden en de regelgeving rond parkeren. Zo bent u verzekerd van een probleemloze en efficiënte verhuizing.

De werkwijze van JL-Verhuizingen

Ons professionele verhuisbedrijf gaat graag voor u aan de slag om uw verhuizing in Hilvarenbeek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, volgen we de volgende stappen:

 1. We voorzien u op tijd van verhuisdozen zodat u alvast kunt beginnen met het inpakken van uw kleinere inboedel. Doet u dit liever niet zelf of is dit niet mogelijk? Dan doen we dit uiteraard graag voor u.
 2. Ons verhuisteam staat op de afgesproken verhuisdatum op de afgesproken tijd bij u voor de deur om uw inboedel secuur in de verhuiswagen te laden. Zijn er demontage werkzaamheden? Ook die kunnen onze verhuizers voor uw verzorgen.
 3. Vervolgens vervoeren we uw inboedel naar de nieuwe locatie.
 4. In uw nieuwe woning of kantoorpand plaatsen we uw inboedel op de gewenste plaats en monteren we eventuele gedemonteerde meubels voor u.
 5. We gaan pas naar huis wanneer u helemaal tevreden bent over onze werkzaamheden.

Uw verhuizing doorgeven bij de gemeente

Wanneer u gaat verhuizen, dan is het belangrijk om uw verhuizing tijdig door te geven aan de gemeente waar u naartoe verhuist. Verhuist u binnen of naar Hilvarenbeek? Dan geeft u dit door in de vier weken voordat u gaat verhuizen of uiterlijk vijf werkdagen na de verhuizing. U kunt uw verhuizing doorgeven via DigiD of door een afspraak te maken bij het gemeentehuis.

Verhuizingen buiten Hilvarenbeek

JL-Verhuizingen is niet alleen een verhuisbedrijf in Hilvarenbeek. Ook voor verhuizingen op andere locaties kunt u bij ons terecht. We focussen ons op verschillende werkgebieden in Nederland. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch.

Neem contact op met JL-Verhuizingen

Heeft u vragen over uw verhuizing of wilt u graag meer informatie over ons verhuisbedrijf in Hilvarenbeek? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord en helpen u eventueel met een offerte op maat.

U kunt bellen naar 040 - 248 71 21, een mail sturen naar info@JL-Verhuizingen.nl of gebruikmaken van het contactformulier hier op de site. We nemen dan al binnen één werkdag contact met u op. Voor een professioneel verhuisbedrijf in Hilvarenbeek moet u bij JL-Verhuizingen zijn.

info@jl-verhuizingen.nl contact