Particulier én zakelijk
Zeer ervaren verhuizers
Inboedelopslag voor korte én lange periode

Verhuisbedrijf Nijmegen

We zijn hét verhuisbedrijf in Nijmegen en de nabije omgeving voor zowel grote als kleine verhuizingen. U profiteert bij ons van professionele verhuizers met oog voor detail en een specialisatie in het veilig verhuizen van grote en breekbare persoonlijke bezittingen. Bij JL-Verhuizingen profiteert u van een veilige en snelle verhuizing uit of naar Nijmegen.

 • Verhuis veilig en efficiënt met onze ervaren verhuizers
 • Geniet van de complete verhuisservice
 • Verhuis als het u uitkomt, ook in de weekenden
 • Sla uw inboedel op in onze veilige opslagruimtes
 • Grote en kleine verhuizingen in en rond Nijmegen
 • Particuliere, zakelijke en internationale verhuizingen

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen 040 - 248 71 21

Particuliere verhuizing

Verhuizen levert veel stress en werk op. Gun uzelf wat rust en schakel een verhuisbedrijf in. We nemen uw verhuiszorgen weg en helpen bij het veilig vervoeren van uw inboedel

Verhuizen naar of vanuit het buitenland

Verhuist u van het buitenland naar Nijmegen of andersom? U schakelt de hulp van JL-Verhuizingen ook in voor internationale verhuizingen.

Verhuishulp voor bedrijven

Ieder zijn expertise, ieder bedrijf zijn werk. Daarom kunt u bij het regelen van een verhuizing vaak wel een extra handje gebruiken. We ondersteunen u van a tot z, zodat u zo snel mogelijk weer back in action bent met uw bedrijf.

Uw inboedel veilig opslaan

Kan uw inboedel niet direct terecht in uw nieuwe huis? Onze veilige inboedelopslag in Nijmegen biedt uitkomst.

Interieurbouw transport Nijmegen

Kies voor uw interieurproject voor de professionele transport van JL-Verhuizingen. Een veilig en schadevrij logistiek proces.

Verhuizen Nijmegen

Verhuizingen gaan vaak gepaard met enige vorm van stress en druk, omdat er veel hoofd- en randzaken geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het rondkrijgen van de financiering, het inpakken van uw persoonlijke bezittingen, het regelen van transport van uw goederen en nog veel meer. JL-Verhuizingen biedt een complete verhuisservice in Nijmegen aan, waarmee we een groot deel van uw kopzorgen wegnemen. Hierdoor heeft u meer tijd om u te concentreren op andere zaken rondom de verhuizing, terwijl onze verhuizers alles regelen.

Hoe gaan we te werk?

Door onze ruime ervaring als verhuisbedrijf kunnen we een gestructureerd werkproces aanhouden. Met dit proces helpen we u zo effectief en efficiënt mogelijk. Onze verhuishulp bestaat uit de volgende 5 stappen:

 1. Onze ervaren verhuizers zorgen voor verhuisdozen zodat u tijdig kunt beginnen met het inpakken van de kleinere inboedel. Indien gewenst kunnen wij ook de dozen voor u inpakken.
 2. We zorgen dat uw goederen goed beschermd worden tijdens het verhuizen en het transport.
 3. Ook het demonteren (en monteren) van uw meubelstukken kunnen wij voor u verzorgen.
 4. We verzorgen het transport richting uw nieuwe woning of kantoorpand.
 5. Bij uw nieuwe woning plaatsen we alle meubels en dozen op de gewenste plaats. Indien gewenst pakken we ook uw dozen uit en monteren wij de door ons gedemonteerde meubelstukken.
 6. We laten u zo ver mogelijk gesetteld achter in uw nieuwe onderkomen.

Onze verhuisservice in Nijmegen

Bij JL-Verhuizingen bieden we verhuishulp voor verschillende situaties. Of u nu verhuist van een appartement in de Molenstraat naar een hoekhuis in de Lange Hezelstraat of dat u met uw bedrijf van de Kanaalhaven naar het buitenland vertrekt. We bieden graag een helpende hand.

Particulier verhuizen

Onze professionele verhuizers in Nijmegen verzorgen iedere soort particuliere verhuizing. Dit geldt zowel voor complete verhuizingen van het gehele interieur als voor enkel de grotere meubelstukken of  het verhuizen van extreem zwaar meubilair. Naast het inpakken, vervoeren en uitpakken van uw goederen, verzorgen we de (de)montage van verschillend meubilair, zoals kasten, bedden en banken.

Bedrijfsverhuizing Nijmegen

Naast particuliere verhuizingen verzorgen we complete bedrijfsverhuizingen uit, naar en in de buurt van Nijmegen. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden van uw personeel niet lang stil komen te liggen, zorgen we er met onze kennis en kunde voor dat het gehele proces soepel en snel verloopt. We bespreken gezamenlijk de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alle kantoorartikelen en meubels onbeschadigd en veilig aankomen bij uw nieuwe kantoorpand.

Inboedelopslag Nijmegen

Het kan voorkomen dat de verkoop van uw huidige woning of kantoor eerder plaatsvindt dan de koop van uw nieuwe woning of kantoorpand. In dat geval is het ideaal om gebruik te maken van onze geconditioneerde opslagruimtes in Nijmegen en de nabije omgeving. Uw inboedel blijft in perfecte conditie en kan op ieder gewenst moment verhuisd worden. Onze opslagruimtes voor inboedel in Nijmegen zijn dus zowel tijdelijk als langdurig te huren.

Verhuizen naar buitenland

Verhuist u vanuit het buitenland naar Nijmegen of vertrekt u juist vanuit Nijmegen naar het buitenland? We bieden ook een complete verhuisservice aan voor internationale verhuizingen. Onze ervaren verhuizers hebben veel ervaring in het begeleiden en uitvoeren van internationale verhuizingen en voorzien u eveneens van handige tips en trucs om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor onze internationale verhuisservice uit en naar Nijmegen.

Interieurbouw transport Nijmegen

Ligt de transport van interieurbouwprojecten in het vooruitzicht? JL-Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met het logistieke proces van dergelijke verhuizingen. Alles wordt op een zo veilig mogelijke manier verplaatst. Daarnaast zorgen onze verhuizers ervoor dat alles exact op de juiste plek komt te staan. Hierdoor heeft u een stuk minder kopzorgen over de transport van uw project.

Verhuizen naar Nijmegen: waar moet ik aan denken?

Net zoals in iedere Nederlandse gemeente, is het van belang dat u uw nieuwe adres vroegtijdig doorgeeft aan de gemeente van de stad of het dorp waar u naartoe verhuist. Verhuist u naar Nijmegen, dan is het dus van belang om uw verhuizing door te geven aan de gemeente Nijmegen. Dit geldt voor iedere verhuizing, dus ook wanneer u binnen Nijmegen verhuist.

kunt uw verhuizing doorgeven vanaf 4 weken voor de verhuisdatum door een bezoek te brengen aan het gemeentehuis van Nijmegen, een brief te sturen naar de gemeente of eenvoudig online via de website van de gemeente Nijmegen. Uw nieuwe adres dient uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum bekend te zijn bij de gemeente.

Ook voor uw verhuizing buiten Nijmegen

Niet alleen verlenen we onze verhuisservice in Nijmegen, maar ook in diverse andere gebieden in Nederland. We zijn onder meer uw verhuisbedrijf in Arnhem, Eindhoven, Weert, Den Bosch en Tilburg.

Meest gestelde vragen

Bij JL-Verhuizingen krijgen we vaak dezelfde vragen over ons verhuisbedrijf in Nijmegen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u beantwoord en op een rijtje gezet.

Waarbij helpt een verhuisbedrijf?

We bieden u de complete verhuisservice aan. Dit houdt in dat we al uw goederen veilig inpakken, inladen, vervoeren en weer uitpakken op de gewenste bestemming. Op die manier bent u verzekerd van veilig transport van uw goederen en ontnemen we u stress rondom de verhuizing.

Hoe ver voor mijn verhuizing moet ik het verhuisbedrijf inhuren?

Er zijn veel mensen die richting de grootste stad van Gelderland trekken. Daarom adviseren we om zo vroeg mogelijk een verhuisbedrijf in te huren. Het beste is om direct contact met ons op te nemen zodra het definitief is dat u intrekt in uw nieuwe woning. 

Kunnen we JL-Verhuizingen inhuren in het weekend?

Ja u huurt JL-Verhuizingen zowel op werkdagen als in het weekend in. U kunt dus verhuizen op de dag dat het u het beste uitkomt. Wilt u direct verhuishulp inhuren? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op

Heeft u een vraag over ons verhuisbedrijf in Nijmegen of bent u benieuwd of we ook bij u in de buurt verhuizen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via 024 20 22 464 of stuur een e-mail naar info@jl-verhuizingen.nl en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar om uw persoonlijke offerte binnen 1 werkdag op te leveren.

info@jl-verhuizingen.nl contact