Particulier én zakelijk
Zeer ervaren verhuizers
Inboedelopslag voor korte én lange periode

Verhuisbedrijf Nijmegen

We zijn hét verhuisbedrijf in Nijmegen en de nabije omgeving voor zowel grote als kleine verhuizingen. U profiteert bij ons uitsluitend van professionele verhuizers met oog voor detail en een specialisatie in het veilig verhuizen van grote en breekbare persoonlijke bezittingen. We bieden u de complete verhuisservice aan. Dit houdt in dat we al uw goederen veilig inpakken, inladen, vervoeren en weer uitpakken op de gewenste bestemming. Op die manier bent u verzekerd van veilig transport van uw goederen en ontnemen we u stress rondom de verhuizing. Terwijl we uw spullen verhuizen, heeft u tijd om andere zaken rondom de verhuizing te regelen. Naast tijdens werkdagen, bieden we onze verhuisservice aan in de weekenden. Bij JL-verhuizingen profiteert u van een veilige en snelle verhuizing uit of naar Nijmegen en van nog veel meer:

 • Ervaren verhuizers
 • Verhuisservice van a tot z
 • Ook in de weekenden
 • Inboedel tijdelijk of langdurig opslaan in onze opslagruimtes
 • Grote en kleine verhuizingen in Nijmegen
 • Particulier, zakelijk en internationale verhuizingen

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Nijmegen of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 024 20 22 464 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen 040 - 248 71 21

Verhuizen Nijmegen

Verhuizingen gaan vaak gepaard met enige vorm van stress en druk, omdat er veel hoofd- en randzaken geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het rondkrijgen van de financiering van uw nieuwe woning, het inpakken van uw persoonlijke bezittingen, het regelen van transport om uw goederen veilig te vervoeren en nog veel meer. JL-verhuizingen biedt een complete verhuisservice in Nijmegen aan, waarmee we een groot deel van deze kopzorgen bij uw wegnemen. Hierdoor heeft u meer tijd om u te concentreren op andere zaken rondom de verhuizing, terwijl onze verhuizers alles regelen. Onze verhuisservice bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Onze ervaren verhuizers zorgen voor verhuisdozen.
 2. We pakken al uw goederen zorgvuldig in met beschermingsmateriaal.
 3. We verzorgen het transport richting uw nieuwe woning of kantoorpand.
 4. Aangekomen op plaats van bestemming, pakken we al uw goederen weer zorgvuldig uit.
 5. We plaatsen al uw zware meubels en overige goederen in uw nieuwe woning of kantoorpand.

Particulier verhuizen

Onze professionele verhuizers in Nijmegen verzorgen iedere soort particuliere verhuizing. Dit geldt zowel voor complete verhuizingen van het gehele interieur als voor het verhuizen van extreem zwaar meubilair. Naast het inpakken, transport en uitpakken van uw goederen, verzorgen we de (de)montage van verschillend meubilair, zoals kasten en banken. Ook zorgen we voor de afvoer van het afval dat ontstaat tijdens het de verhuizing.

Bedrijfsverhuizing Nijmegen

Naast particuliere verhuizingen, verzorgen we complete bedrijfsverhuizingen uit en naar Nijmegen. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden van uw personeel niet lang stil komen te liggen, zorgen we er met onze kennis en kunde voor dat het gehele proces soepel en snel verloopt. We bespreken gezamenlijk de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alle kantoorartikelen en meubels onbeschadigd en veilig aankomen bij uw nieuwe kantoorpand.

Inboedelopslag Nijmegen

Het kan voorkomen dat de verkoop van uw huidige woning of kantoor eerder plaatsvindt dan de koop van uw nieuwe woning of kantoorpand. In dat geval is het ideaal om gebruik te maken van onze geconditioneerde opslagruimtes in Nijmegen en de nabije omgeving. Uw inboedel blijft in perfecte conditie en kan op ieder gewenst moment verhuisd worden, zodra de koop rond is. Onze opslagruimtes voor inboedel in Nijmegen zijn dus zowel tijdelijk als langdurig te huren.

Verhuizen naar buitenland

Verhuist u vanuit het buitenland naar Nijmegen of vertrekt u juist vanuit Nijmegen naar het buitenland? We bieden ook een complete verhuisservice aan voor internationale verhuizingen. Onze ervaren verhuizers hebben veel ervaring in het begeleiden en uitvoeren van internationale verhuizingen en voorzien u eveneens van handige tips en trucs om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor onze internationale verhuisservice uit en naar Nijmegen.

Verhuizen naar Nijmegen: wat moet ik doen?

Net zoals in iedere Nederlandse gemeente, is het van belang dat u uw nieuwe adres vroegtijdig doorgeeft aan de gemeente van de stad of het dorp waar u naartoe verhuist. Verhuist u naar Nijmegen, dan is het dus van belang om uw verhuizing door te geven aan de gemeente Nijmegen. Dit geldt voor iedere verhuizing, dus ook wanneer u binnen Nijmegen verhuist. U kunt uw verhuizing doorgeven vanaf 4 weken voor de verhuisdatum door een bezoek te brengen aan het gemeentehuis van Nijmegen, een brief te sturen naar de gemeente of eenvoudig online via de website van de gemeente Nijmegen. Uw nieuwe adres dient uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum bekend te zijn bij de gemeente.

Vragen? Neem contact op

Heeft u een vraag over ons verhuisbedrijf in Nijmegen of bent u benieuwd of we ook bij u in de buurt verhuizen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via 024 20 22 464 of stuur een e-mail naar info@jl-verhuizingen.nl en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar om uw persoonlijke offerte binnen 1 werkdag op te leveren.

info@jl-verhuizingen.nl contact