Particulier verhuizen: veilig en voordelig JL-verhuizingen
Uw particuliere verhuizing verzorgd van a tot z
Ervaren verhuizers
Gratis en vrijblijvende offerte

Particuliere verhuizing

Op het gebied van particulier verhuizen is JL-verhuizingen de aangewezen specialist. Onze ervaren verhuizers verzorgen iedere verhuizing tot in de puntjes: al uw spullen worden snel en adequaat naar uw nieuwe locatie vervoerd. Zelfs in het weekend staan we voor u klaar.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw particuliere verhuizing? Maak dan gebruik van de onderstaande buttons.

Verhuizen voor particulieren

Bij een verhuizing moet er veel geregeld worden. In een korte tijd moet alles van de ene naar de andere plek verplaatst worden en daar komt veel bij kijken. De ervaren verhuizers van JL-verhuizingen zijn er om u hierbij te helpen. We doen er alles aan om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen en verzorgen het inpakken en uitpakken tot in de puntjes. Onze service staat als een huis!

In heel Nederland actief

JL-verhuizingen heeft diverse vestigingen verspreid door Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. U vindt ons in:

  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Arnhem
  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Weert
  • Venray
  • Tiel

Verhuist u van of naar Groningen, Zeeland of een andere provincie? Ook dat is geen enkel probleem: we verzorgen particuliere verhuizingen door het hele land. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Opslagruimte huren

Is uw nieuwe woning nog niet volledig opgeleverd of bouwt u momenteel een nieuw huis? JL-verhuizingen beschikt over diverse opslagloodsen in o.a. Eindhoven, Tilburg, Weert en Nijmegen waarin u tijdelijk uw inboedel opslaat. Uw inboedel wordt direct voor de deur geladen door middel van onze containers die we meenemen op locatie.

Aanvullende diensten

Niet alleen voor een particuliere verhuizing binnen Nederland is JL-verhuizingen de aangewezen specialist, we zijn ook te benaderen voor:

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze particuliere verhuisdiensten of wilt u uw aanstaande verhuizing graag doorspreken met een van onze verhuisexperts? Neem dan contact op door gebruik te maken van de onderstaande knoppen.

info@jl-verhuizingen.nl contact